فهرست
سبد خرید

کباب زن دستی

کباب زن


یکی از مشکلات آشپزها و علاقمندان به کباب کوبیده  سیخ زدن گوشت کباب است. این کار به مهارتی خاص نیاز دارد و اگر نتوانید این کار را به درستی انجام دهید  یا گوشت از سیخ می‌افتد، یا زیادی نازک می‌شود و می‌سوزد  یا بیش از حد ضخیم شده و مغزپخت نمی شود!  شاید بدانید علّت ریختن کباب از روی سیخ فقط به خاطر متعادل نبودن میزان چربی و یا مواد کباب کوبیده نیست بلکه عمده‌ترین علت آن توزیع ناهمگون گوشت بر روی سیخ است.

با استفاده از این وسیله به راحتی در منزل کباب درست کرده و لذت خوردن کباب سالم را تجربه می‌کنید. 


راهنمای استفاده:

  •  ابتدا یک کیسه فریزر را خیس کرده و داخل قالب قرار دهید
  • مقدار معینی (70 تا 75 گرم) از گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز و ترکیبات کباب کوبیده را داخل قالب بریزید
  • سیخ را با کمی فشار درون مخلوط قرار دهید
  • حال پلاستیک را برگردانید بر روی مخلوط گوشت و کناره های آن را بر روی هم بدهید
  • سپس دسته قالب را بر روی بدنه پایین آن فشار دهید تا سیخ کباب آماده شود.
  • حال پلاستیک را جدا کنید و اضافه گوشت را از بالا و پایین سیخ با دست جدا کنید.
  • توجه داشته باشید برای سرخ کردن در تابه نیاز به استفاده از سیخ کباب نمی باشد و کافیست به صورت مستقیم به تابه منتقل کنید و در روغن سرخ کنید.
مشخصات
رنگ سفید
کشور تولید کننده ایران
ابعاد و اندازه
ابعاد ۸.۳ × ۳۷ سانتی متر
جنس
جنس پلاستیک

دیدگاه خود را ثبت کنید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد عالی
برچسب ها: کباب زن