- موجودی: 100
- مدل: TRM-HASH
برنج طارم هاشمی درجه 1
توجه:*
- حداقل خرید 1 تن معادل 1000 کیلوگرم می باشد.
- هر یک واحد فروش معادل 1 تن می باشد. در صورتی که قصد خرید 2 تن یا بیشتر را دارید تعداد محصول را بالا برده و به سبد اضافه نمایید.
- اگرچه قیمت ها و موجودی ها به روز هستند، با این حال حتماً قبل از ثبت نهایی سفارش جهت اطمینان از قیمت و موجودی با ما از طریق پشتیبانی آنلاین یا تلفن تماص حاصل فرمایید.
برنج طارم هاشمی یکی از برنجهای دانه بلند ایرانی و ازبهترین و مرغوب ترین انواع کیفی برنج محسوب میشود. از ویژگیهای متمایز برنج طارم هاشمی در مقایسه با سایر برنجها میتوان به شکل قلمی و رنگ شیری آن اشاره کرد که دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب است. ساقه خوشه های برنج طارم هاشمی، از سایر برنج ها بلندتر و کشیدهتر است و به همین خاطر از آن بهعنوان پادشاه شالیزار نام می برند.
به دلیل طول بلند خوشه طارم هاشمی، شرایط کلی رشد آن در هر زمینی فراهم نیست و به سختی کشت میشود. این برنج بیشترین مقاومت را در مقابل آفتها دارا بوده و نیاز بسیار کمی به سموم دفع آفات نباتی دارد. بنابر این ویژگی ها برنج طارم هاشمی از سالم ترین برنج های بازار محسوب میشود.
این محصول را میتوان بعنوان یکی از خوشپخت ترین برنجهای ایرانی لقب داد که هم در آشپزخانه های خانگی و هم در رستورانها و کترینگ ها مورد پخت و مصرف واقع میشود. به اطمینان می توان گفت، وقتی پلوی برنج طارم هاشمی ممتاز روی سفره باشد، آبرو و زینت سفرههای ایرانی است. ما بهترین برنج طارم هاشمی کشتشده استان مازندران و گیلان را، مستقیم از کارخانه به دست شما می رسانیم.
برنج طارم هاشمی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین انواع برنج ایرانی است، که به دلیل عطر و طعم بینظیر، قد بلند و ری بالا، به عنوان یکی از بهترین برنجهای دنیا شناخته میشود. برنج طارم هاشمی در مناطق شمالی کشور، به ویژه در استانهای گیلان و مازندران کشت و تولید میشود. این برنج از ترکیب دو گونه طارم و هاشمی حاصل میشود. برنج طارم هاشمی دارای دانههای بلند و کشیده است، و رنگ سفید مایل به کرم دارد.
عطر و طعم برنج طارم هاشمی بسیار دلپذیر است و پس از پخت، یکدست و خوشخوراک است. برنج طارم هاشمی دارای ارزش غذایی بالایی است؛ این برنج منبع خوبی از کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامینها و مواد معدنی است. برنج طارم هاشمی دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که آن را از سایر انواع برنج متمایز میکند. از جمله این ویژگیها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
عطر و طعم عالی
برنج طارم هاشمی دارای طعم و عطر دلپذیری است که باعث میشود غذاهای پخته شده با این برنج بسیار خوشمزه باشند.
قد بلند
دانههای برنج طارم هاشمی بلند و کشیده هستند و در هنگام پخت، به خوبی قد میکشند.
ری زیاد
برنج طارم هاشمی دارای ری بالا است و در هنگام پخت، به خوبی قد میکشد و حجم زیادی از آب را جذب میکند.
رنگ سفید مایل به کرم
دانههای برنج طارم هاشمی سفید مایل به کرم هستند و ظاهری بسیار زیبا و اشتها آور دارند.
کیفیت بالا
برنج طارم هاشمی دارای کیفیت بالایی است و پس از پخت، یکدست و خوشخوراک میشود.
سالم، با نیاز کم به سموم آفت کش
ساقه برنج طارم هاشمی، برگهای نازکی دارد؛ به همین جهت امکان رشد و زندگی کرم ساقهخوار روی آن وجود ندارد. در نتیجه استفاده از سموم شیمیایی کاهش مییابد و برنج سالم تری به عمل میآید.
برنج طارم هاشمی اصل باید دارای دانههای یکدست و بدون شکستگی باشد، همچنین دارای عطر و طعمی قوی و ماندگار باشد؛ لازمه ماندگاری عطر برنج نیز این است که در کیسههای سالم و بهداشتی بسته بندی شده باشد. بنابرین برای خرید برنج هاشمی اصل و اعلای شمال از کارخانه یا فروشگاه های معتبر اقدام شود.
شیوه پخت آبکش
برای پخت برنج طارم هاشمی، ابتدا باید آن را از قبل خیس کرد. به این منظور، برنج را با آب سرد به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید. سپس، برنج را در قابلمهای بزرگ با آب به جوش آورید. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج به آرامی پخته شود. در حین پخت، برنج را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از پخت برنج، آن را آبکش کنید و به مقدار دلخواه روغن و نمک اضافه کنید. سپس، برنج را در قابلمهای نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. در حین تفت دادن برنج، آن را هم بزنید تا به روغن بیفتد. پس از تفت دادن برنج، آن را در ظرف سرو بکشید و نوشجان کنید.
مشخصات | |
رنگ | شیری |
ارزش تغذیه | بالا |
درجه کیفیت | ممتاز |
محل کشت | گیلان/ مازندران |
میزان عطر برنج | متوسط |
نوع برنج | ایرانی |
وزن بسته بندی | 10 کیلوگرم |