فهرست
سبد خرید

کباب زن دستی

کباب زن دستی
کباب زن دستی
کباب زن دستی
بزودی ناموجود
کباب زن دستی
کباب زن دستی
کباب زن دستی

کباب زن


یکی از مشکلات آشپزها و علاقمندان به کباب کوبیده  سیخ زدن گوشت کباب است. این کار به مهارتی خاص نیاز دارد و اگر نتوانید این کار را به درستی انجام دهید  یا گوشت از سیخ می‌افتد، یا زیادی نازک می‌شود و می‌سوزد  یا بیش از حد ضخیم شده و مغزپخت نمی شود!  شاید بدانید علّت ریختن کباب از روی سیخ فقط به خاطر متعادل نبودن میزان چربی و یا مواد کباب کوبیده نیست بلکه عمده‌ترین علت آن توزیع ناهمگون گوشت بر روی سیخ است.

با استفاده از این وسیله به راحتی در منزل کباب درست کرده و لذت خوردن کباب سالم را تجربه می‌کنید. 


راهنمای استفاده:

  •  ابتدا یک کیسه فریزر را خیس کرده و داخل قالب قرار دهید
  • مقدار معینی (70 تا 75 گرم) از گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز و ترکیبات کباب کوبیده را داخل قالب بریزید
  • سیخ را با کمی فشار درون مخلوط قرار دهید
  • حال پلاستیک را برگردانید بر روی مخلوط گوشت و کناره های آن را بر روی هم بدهید
  • سپس دسته قالب را بر روی بدنه پایین آن فشار دهید تا سیخ کباب آماده شود.
  • حال پلاستیک را جدا کنید و اضافه گوشت را از بالا و پایین سیخ با دست جدا کنید.
  • توجه داشته باشید برای سرخ کردن در تابه نیاز به استفاده از سیخ کباب نمی باشد و کافیست به صورت مستقیم به تابه منتقل کنید و در روغن سرخ کنید.
مشخصات
رنگ سفید
کشور تولید کننده ایران
ابعاد و اندازه
ابعاد ۸.۳ × ۳۷ سانتی متر
جنس
جنس پلاستیک

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
برچسب ها: کباب زن